Specialtransport

Eksperter på området

Erfaring, kendskab og de rette materialer er nøglefaktorer

Igennem mange år har vi håndteret og udført specialtransporter af forskellig karakter. AVAS har transporteret alt fra vindmøller, både, siloer, store maskiner, industrianlæg og lignende.

Vi gennemfører specialtransporter af gods, som fylder mere end sædvanligt, eller kræver en særlig håndtering. Til sådanne opgaver er det vigtigt at vælge en erfaren leverandør, der har et godt kendskab til infrastrukturen og de begrænsninger og muligheder, der ligger i at transportere høje eller brede emner på det danske vejnet. Vi søger for at hente de rigtige tilladelser hjem. Har egne følgevogne. Dermed er vi de rette til at udføre din specialtransport.

Udpluk fra udførte opgaver

Vi har lavet en lille video, som viser diverse specialtransporter/ store transporter fra hverdagen. Det er ikke bare en almindelig kørsel, hvorfor vi ofte kører i de tidlige eller sene timer. Vi gør en ære ud af at sikre transporten, så det hele kører på skinner.
Vi kunne ikke udføre sådanne opgaver, hvis ikke vi havde vores dygtige chauffører, disponenter og administrative folk. Det er i den grad en holdindsats, som sætter alle vores kompetencer i spil.
 
Er du nysgerrig eller har brug for en særtransport sidder vores team klar til at hjælpe dig på 70 25 35 11 eller booking@avas.dk

Vi tilbyder stor fleksibilitet

Alsidige opgaver

Grundet vores store vognpakke kan vi tilbyde stor fleksibilitet. Herunder med et stort fokus på kvalitet og sikkerhed. Vores kompetente folk og kvalitetsgodkendte materiel sikrer jer en sikker og vellykket transport. 

Vi står for:

Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud på din næste transportopgave. 

Hold dig opdateret!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tilsendt de seneste nyheder fra branchen.