Karriere

Ledige stillinger

HR-koordinator søges

AVAS søger en engageret HR-koordinator til en nyoprettet stilling med en stor kontaktflade, hvor god service, sparring og professionel hjælp til dine kolleger vil være i højsædet.

Er du interesseret i stillingen så læs mere via nedenstående link:

Chauffør søges til sideudlægger

Hos AVAS oplever vi stigende aktivitet hvilket betyder at vi søger en chauffør til at køre en af vores sideudlæggere.

Vi tilbyder en alsidig og varieret hverdag med forskelligartede opgaver. Du vil blive en del af AVAS-holdet, som består af dygtige kollegaer, der er klar til at hjælpe dig godt i gang.

Erfaring og kvalifikationer er et krav og vil blive vægtet højt.

Vi har gang i hjulene, og kan derfor ikke håndtere ansøgninger per telefon i en travl hverdag – send i stedet en mail med CV/lidt om dig selv til jrk@avas.dk – 40254588.

 

Husk at skrive chauffør til sideudlægger i emnefeltet!

Chauffør søges til kranbil

Hos AVAS oplever vi stigende aktivitet hvilket betyder at vi søger en chauffør til at køre en af vores kranbiler.

Vi tilbyder en alsidig og varieret hverdag med forskelligartede opgaver. Du vil blive en del af AVAS-holdet, som består af dygtige kollegaer, der er klar til at hjælpe dig godt i gang.

Erfaring og kvalifikationer er et krav og vil blive vægtet højt.

Vi har gang i hjulene, og kan derfor ikke håndtere ansøgninger per telefon i en travl hverdag – send i stedet en mail med CV/lidt om dig selv til jrk@avas.dk – 40254588.

Husk at skrive chauffør til kranbil i emnefeltet!

Karriere

Hvorfor arbejde hos AVAS?

Hos AVAS er medarbejderne et kerneområde, hvorfor fokus på arbejdsmiljø er i højsædet. Vi arbejder hele tiden på at sikre de bedst mulige forhold for vores medarbejdere. For at kunne efterleve vores strategi, vision og mission er det afgørende at vi internt har det bedste AVAS-hold. Derfor bruger vi meget tid på medarbejderne, kommunikation og træning. Samtidig søger vi at inddrage vores medarbejdere, da det er medvirkende til at optimere arbejdsgangene. Både for medarbejderne men også for kunden i form af den service vi hos AVAS leverer.

Arbejdspladsen AVAS

Hvad vi kan tilbyde

God oplæring

Oplæring sammen med vores masterdriver eller andre kompetente chauffører, som sørger for at opstarten bliver så god som mulig.

Kvalitetsudstyr og grej

Hos AVAS er det bedste kun godt nok. Vi vil leve op til kvaliteten i det udstyr og grej vi bruger til vores opgaver.

Udfordringer ifm. varierende arbejdsopgaver

Aldrig 2 dage er ens. Opgaverne spænder bredt, hvorfor din arbejdsdag aldrig vil være identisk med den foregående.

Uddannelse og opkvalificering

Vi tilbyder muligheden for at blive opkvalificeret og trænet til andre opgaver, hvilket er medvirkende til at skabe den varierende arbejdsdag.

Løn efter kvalifikationer

Der tilbydes løn efter kvalifikationer, hvilket gør det muligt opkvalificere sig for dermed at opnå en højere løn.

Årlige kurser

Der afholdes årlige kurser, hvor udvalgte temaer debatteres og trænes. Temaerne er medbestemt af vores kollegaer, hvorfor egne udfordringer, ønsker mm. kan komme på dagsordenen.

Mulighed for fysisk træning med coach

Vi tilbyder mulighed for gratis træning med tilknyttet coach. Træningen er inspireret af cross fit og bliver udført med dagligdags ting som dæk, kroge mm.

Plads til forskellighed i et velfungerende team

Hos AVAS er mangfoldighed og forskellighed et vigtigt aspekt, da det er medvirkende til at skabe en god synergi og et godt samspil på kryds og tværs i organisationen.

Uopfordret ansøgning

Vi søger pt. ikke nye chauffører – men er den rette kandidat derude, modtager vi gerne en uopfordret ansøgning. Send en mail til Jan på jrk@avas.dk og skriv uopfordret ansøgning i emnefeltet. 

Medarbejdernes betydning

Hvorfor er medarbejderne afgørende for os?

Fordi de er kernen i vores forretning

Medarbejderne er nøglestenen i AVAS og er medvirkende til at vi kan drive vores forretning. Derfor sætter vi stor pris på dem.

Fordi de er ansigtet udadtil

Vores medarbejdere har en direkte kontakt til vores kunder, hvorfor det er afgørende at medarbejderne er klædt på til at kunne levere en ordentlig service.

Fordi vi ønsker at opkvalificere og uddanne vores medarbejdere så de hele tiden udvikler sig

For at kunne leve op til den forventede service, er opkvalificering og uddannelse vigtige elementer. Medarbejderne skal have de rette værktøjer.

Fordi vi sammen løfter i flok, hvorfor teamet er altafgørende

Sammenhold og vidensdeling på tværs er nøgleord i AVAS. Vi ønsker at bruge hinanden til sparring, ny viden og optimering af hinandens kompetencer.

Fordi vi ikke går på kompromis

I vores branche har vi et stort ansvar og det ønsker vi ikke at gå på kompromis med. Derfor er det vigtig for at vores medarbejdere føler de kan leve op til det ansvar.

Er vi din nye arbejdsplads?

Ansøg dit drømmejob her

Vi søger på nuværende tidspunkt ikke medarbejdere til vores team. Dog er vi altid åben for henvendelser fra den rette kandidat. Uopfordrede ansøgninger sendes på job@avas.dk eller via formularen nedenfor og vil blive behandlet fortroligt og korrekt efter persondataforordningen.