Kran & Lift

Intet er for småt eller stort

Kran- og liftløsninger

Vi klarer alle opgaver inden for kran- & liftkørsel. Vi løfter op til 60 tons tæt ved kranen og kan nå byrder ca. 64 meter ude. Tungere byrder kan løftes af flere kraner, eller udføres af vores faste samarbejdspartner med mobilkran.

Vi flytter alt fra maskiner, containere, både, elementer, skure mm. med vores kranbiler. Derudover sørger vi for en professionel flytning hele vejen fra A til B og klarer således både baksning, løft og transport.

Vi har mange års erfaring med professionel og sikker håndtering af kran/lift opgaver. Ydermere har vi specialbyggede lastbiler med hydrauliske støtte til f.eks. håndtering af både.

Vi har ekspertise i:

01

Lift

Vi tilbyder lifte op til 48 meter, som alle føres af erfarne kranførere. Vi har desuden en lift med specielt knæk, som gør det muligt at nå over på den anden side af en bygning. Dette er praktisk ved arbejde i baggårde eller ved renovering på svært tilgængelige steder.

02

Liftudlejning

Vi er leveringsdygtige i lifte i alle størrelser. Vi tilbyder vores kunder 5 typer lifte, som dækker alle behov. Valg af lift afhænger selvfølgelig af opgaven, af underlaget og af muligheden for at få liften bragt ud, hvor den skal bruges.

Fleksibelt materiel

Erkin 375 - Stærk kran med stor fleksibilitet

Erkin 375 er en yderst fleksibel kranbil med stor rækkevidde. Hvad enten det gælder tunge løft eller bakseopgaver, hvor der er begrænset plads. Den er opbygget på en 6akslet forvogn med en totalvægt på 66 tons. Kranen har vandret en rækkevidde på 64 meter med 150 kg. Med flyjib monteret ”knækker” kranen ind over bygningen i 32 meters højde. Den når i alt 67 meter opad i lige løft.

Den kan rigges om til tungt løft, hvor den bl.a. løfter 3 ton på 38 meter og 67 ton lige bag bilen.

Fordelen ved kranbilen er dens størrelse, der gør det muligt at løfte byrder, som traditionelt ville have krævet en mobilkran. Fordi Erkin 375 er monteret på en lastbil, kan kranen opstilles på steder, som ellers ikke ville være muligt. Kranen har samtidig flere bevægelige led end mobilkraner, hvilket gør den langt mere fleksibel. Kranen kan selvfølgelig monteres med spil og er derfor fordelagtig i forbindelse med elementbyggeri eller hejs af byggematerialer. Erkin 375 er dermed et særdeles stærkt alternativ til mobilkraner.

Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud på din næste transportopgave.