Kranydelser

Intet er for småt eller stort

Kran- og liftløsninger

Vi klarer alle opgaver inden for kran- & liftkørsel. Vi løfter op til 60 tons tæt ved kranen og kan nå byrder ca. 64 meter ude. Tungere byrder kan løftes af flere kraner, eller udføres af vores faste samarbejdspartner med mobilkran.

Vi flytter alt fra maskiner, containere, både, elementer, skure mm. med vores kranbiler. Derudover sørger vi for en professionel flytning hele vejen fra A til B og klarer således både baksning, løft og transport.

Vi har mange års erfaring med professionel og sikker håndtering af kran/lift opgaver. Ydermere har vi specialbyggede lastbiler med hydrauliske støtte til f.eks. håndtering af både.

Vi har ekspertise i:

Batteridreven kran

Vi ønsker at bevæge os i en mere grøn/bæredygtig retning. Brugen af batteri i stedet for lastbilens dieselmotor til at holde kranen i arbejde, er et skridt i den rigtige retning. 

Her sker ingen partikelforurening og ingen – eller kun en minimum CO2-belastning i forbindelse med strømforbruget. 

Brugen af denne batteridrevne kran er derfor perfekt ved operationer indendørs, så man helt undgår luft- og støjforurening under arbejdet. Rent praktisk kobles batteripakken til strøm på byggepladsen, i hallen eller hvor arbejdet udføres. 

Previous slide
Next slide

Fleksibelt materiel

Erkin 375 - Stærk kran med stor fleksibilitet

Erkin 375 er en yderst fleksibel kranbil med stor rækkevidde. Hvad enten det gælder tunge løft eller bakseopgaver, hvor der er begrænset plads. Den er opbygget på en 6akslet forvogn med en totalvægt på 66 tons. Kranen har vandret en rækkevidde på 64 meter med 150 kg. Med flyjib monteret ”knækker” kranen ind over bygningen i 32 meters højde. Den når i alt 67 meter opad i lige løft.

Den kan rigges om til tungt løft, hvor den bl.a. løfter 3 ton på 38 meter og 67 ton lige bag bilen.

Fordelen ved kranbilen er dens størrelse, der gør det muligt at løfte byrder, som traditionelt ville have krævet en mobilkran. Fordi Erkin 375 er monteret på en lastbil, kan kranen opstilles på steder, som ellers ikke ville være muligt. Kranen har samtidig flere bevægelige led end mobilkraner, hvilket gør den langt mere fleksibel. Kranen kan selvfølgelig monteres med spil og er derfor fordelagtig i forbindelse med elementbyggeri eller hejs af byggematerialer. Erkin 375 er dermed et særdeles stærkt alternativ til mobilkraner.

Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud på din næste transportopgave. 

Hold dig opdateret!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tilsendt de seneste nyheder fra branchen.