Asfalt

Effektiv - Præcis - Tidsbesparende asfaltudlægning

Hvorfor bruge sneglebilen?

AVAS har 2 sneglebiler, som kan servicere vores kunder. Da disse tider sætter større og større fokus på effektivitet, drift, nye løsninger mm., er vi enormt glade for at kunne tilbyde et godt alternativ til almindelig asfaltudlægning. Sneglebilen kan være medvirkende til at spare tid og  ressourcer, hvorfor vi I sidste ende skaber en bedre løsning for kunden. En af årsagerne til dette er at asfaltlægningen foregår mere kontinuerligt. Lastbilen og knækarmen er konstant i bevægelse og fjernstyres af medarbejderen – selv lastbilen køres frem og tilbage ved hjælp af fjernbetjeningen. 

En af de store fordele ved at bruge sneglebilen er at det skåner vores medarbejdere. Dermed er det med til at optimere vores trivsel og arbejdsmiljø. Mindre skovlarbejde samt færre ind – og udstigninger af bilen reducerer smerter i lænd, skuldre samt generel udmattelse. 

Fleksibiliteten betyder at vi kan lægge asfalt på yderst svære, trænge og komplekse steder. Sneglebilen kan komme ind og læsse af næsten overalt. Derudover bruger den ikke frihøjde til at tippe. Arbejdet speedes op, da præcisionen med sneglebilen og knækarmen forøges. Asfalten holdes samtidig i den rigtige temperatur da den ikke på samme måde bliver udsat for afkøling, som ved almindelig udlægning med kran/grab. 

  • Effektiv og tidsbesparende
  • Bedre for arbejdsmiljøet
  • Fleksibel
  • Fjernstyres – chaufførerne har kontrol og føling
  • Perfekt til trænge og komplekse steder
  • Leverer den rette mængde
Vores team i Cargoafdelingen kan kontaktes på booking@avas.dk eller via telefon 70 25 35 11 – tryk 3, for mere information omkring priser, muligheder etc.

Fokus på materiel

Sikker levering af din asfalt

Aalborg Vognmandsforretning har mange års erfaring i kørsel og udlægning af asfalt. Både med asfalt og betjening af de største asfalt-entreprenøropgaver. Vi henter asfalten i vores isolerede vogne og bringer den hurtigt frem til der, hvor den skal lægges. Udlægningen kan klares ved tip eller ved grabning afhængigt af opgaven – eller ved hjælp af en af vores sneglebiler.

Vi tilbyder asfaltkørsel med de rette kompetencer, materiel og mandskab. Det kan vi, fordi vi har mange års erfaring med sådanne opgaver. Vi har desuden 4 og 5 akslede båndbiler med mulighed for sideudlægning.

Vi leverer rettidigt og på den rette lokation. I får den professionelle løsning hos os!

Vi kører i hele Jylland

Vi leverer rettidigt og på den rette lokation

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud.

Mangler overskrift:

Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud på din næste transportopgave. 

Hold dig opdateret!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tilsendt de seneste nyheder fra branchen.